Aikuistyö

Seurakunnan aikuistyö on Sinua aikuista varten. Aikuistyön tavoitteena ei ole suuret suoritukset ja mahtavat teot vaan oleminen lähellä Kristusta. Saat olla onnellisesti oma itsesi, omine kokemuksinesi ja tunteinesi. Aikuistyötä tehdään välillä isossa porukassa ja välillä aivan kahden kesken. Aikuistyöllä ei ole ikärajaa!

Aikuisella on seurakunnassa monenlaisia paikkoja, me jokainen saamme katsella itselle sopivan paikan. Työmuotoja ja ohjelmaa on monenlaista, majataloiltoja, seuroja, miesteniltoja, naisten kahvihetkiä ja myös kirkkomusiikki ja kuorot ovat tärkeä osa seurakuntaelämää. Myös kahdenkeskiset jutteluhetket ovat tärkeitä, niihin seurakunta tahtoo jäseniään rohkaista. Seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalasia varten, mahdollistamassa ja tukemassa seurakunnan vireää elämää.

Ks. myös Nuoret aikuiset