Aikuistyö

Seurakunnan aikuistyö on Sinua aikuista varten. Aikuistyön tavoitteena ei ole suuret suoritukset ja mahtavat teot vaan oleminen lähellä Kristusta. Saat olla onnellisesti oma itsesi, omine kokemuksinesi ja tunteinesi. Aikuistyötä tehdään välillä isossa porukassa ja välillä aivan kahden kesken. Aikuistyöllä ei ole ikärajaa!

Aikuisella on seurakunnassa monenlaisia paikkoja, meistä jokainen saamme katsella itselle sopivan paikan. Työmuotoina ovat esimerkiksi majataloillat,  miestenillat, naistenkahvilat, hoitavan hengen illat. Myös kirkkomusiikki ja kuorot ovat tärkeä osa seurakuntaelämää.  Kahdenkeskiset hetket ovat myös tärkeitä, niihin seurakunta tahtoo jäseniään rohkaista. Seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten, mahdollistamassa ja tukemassa oman paikan löytämistä seurakunnassa sekä tässä Jumalan maailmassa.

Ks. myös Nuoret aikuiset