Bibliodraamailta

Ke 2.10.

Ke 30.10.

Ke 27.11.

Bibliodraama on koulutetun ohjaajan johdolla ryhmässä tapahtuvaa luovaa raamattutyöskentelyä. Tavoitteena on vuorovaikutus Raamatun tekstin, oman itsen ja ryhmän kanssa. Se on eläytymistä Raamatun maailmaan ja siellä vastaantuleviin ihmisiin. Se on eräänlainen aikamatka kertomuksen maailmaan.

Bibliodraamaan voi osallistua kuka tahansa Raamatusta ja ihmisen elämästä kiinnostunut. Jokainen saa olla mukana sillä tavalla kuin se hänelle itselleen kulloinkin on luontevaa ja mahdollista. Osallistuja ei tarvitse etukäteistietoja tai taitoja.

Bibliodraamassa valittua Raamatun kertomusta luetaan ja kuunnellaan monin eri tavoin. Perusmenetelmänä on eläytyminen Raamatun henkilöihin ja tärkeisiin elementteihin. Koko keho kaikkine aisteineen on läsnä bibliodraamatyöskentelyssä. Ohjaajina toimivat Tero Heikkilä ja Kaisa Pihlajamäki.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!