Diakoniatyö

Diakoniatyö – Auttaa, palvelee, lähimmäisen asialla.

Vilho Mäkinen puh. 040 – 7700161
Anneli Ruukki puh. 044 – 7949 724
Päivi Lewis puh. 044 – 7949703
Irja Kallio  puh. 044 – 7949720  Haapamäki/Pihlajavesi

Aineellista apua voidaan antaa yllättävissä elämäntilanteissa. Yhteistyötä tehdään eri auttamistahojen kanssa asiakkaan luvalla. Kerhot, retket ja leirit ovat diakoniatyön säännöllistä toimintaa. Diakoniatyöntekijät tekevät myös kotikäyntejä.

Diakoniavastaanotto ilman ajanvarausta

Kippavuorentie 11, virastotalo ma-ti, to klo 9-11. Poikkeukset leiri- ja loma-aikoina

Haapamäki

Ongelmia lähisuhteissa? Keuruun seurakunnassa toimii Jyväskylän perheasian neuvottelukeskuksen sivutoimipiste. Voit varata ajan Keuruulle Perheasiain neuvottelukeskuksesta puh. 044 7747052  ( pääsääntöisesti ti, ke, pe klo 12-14.30). Keuruulaisia palvelee perheneuvoja Pasi Lampinen.

Perheasiain neuvottelukeskuksen perustehtävänä on auttaa kristilliseltä pohjalta toimien keskusteluavun ja terapian keinoin aikuisväestöön kuuluvia henkilöitä lähi- ja ihmissuhteiden ongelmissa ja elämän kriisitilanteissa sekä antaa työnohjausta ja koulutusta perheiden kanssa tekemisiin joutuvien ammattiryhmien työntekijöille. Palvelut ovat maksuttomia. Perheneuvojilla on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Perheneuvonnan asiakkaaksi voit hakeutua vaikka et kuuluisi ev.lut. kirkkoon.

Kaipaatko kuuntelijaa? Kirkon keskusteluapu on sinua varten. Puhu, se auttaa. Klikkaa!