Nuoret

Kesätoimintaa Keuruun  seurakunnassa nuorille.

Nuortenilta Kipparilla
keskiviikkona 5.6, 12.6, 19.6 ylimääräinen ilta myös 26.6!! Toiveiden mukaan lisätty sekä 14.8 klo:18. alkaen.
Ilta alkaa sisätoiminnalla ja jatkuu yhteisen liikunnan parissa kelin mukaan joko seukan salissa tai ulkokentillä mm. pesäpallo, rantalentis tms.
Tarkemmat tiedot kipparin instassa

Heinäkuussa keskiviikkoillat (3.7,10.7,17.7,24.7.) klo 19-20, yhteisen musiikin äärellä. Johanna Lemmetyisen kanssa soitellaan ja lauletaan ripari ym. lauluja. Ei tarvitse ilmoittautua, tule rohkeasti mukaan! Johanna p.044-7949723

7.8 klo:16.00 alkaen Ripareiden välinen futis-ilta Isohiekassa. Ilmoittautuminen 1.8 mennessä  tästä

Lisätietoja toiminnasta Tero Heikkilä p.044-7949722 Kirsti Mäkinen p.044-7949701

Kipparin nuoret

kipparin_nuoret

Kartta Kipparille

Nuorten toimintaa

Nuortenillat, isoskoulutus, wanhat isot, retket, leirit, konsertit ja erilaiset projektit.

Alakoululaisille järjestetään erilaisia kerhoja ja leirejä sekä tapahtumia.

Seurakunnan nuorisotyö toimii nuorten parhaaksi yhteistyössä muiden nuorisotyössä toimivien kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat mm. koulut, kaupungin nuorisopalvelut, sosiaalitoimi sekä 4H.

Tulosta tästä lomake Isoshakua varten

Tulosta tästä henkilötietolomake leiriä varten.

Summer fun. Twelve hands form a circle over the sand. Useful to represent diversity, human nature, teamwork etc. There are male and female hands, different skin colours and ages. Ones have rings and one has a band aid.

Nuoret instagramissa