ALAKOULULAISTEN LEIRIT

Kiitos kaikille kesäleiriläisille – hienoa että olit mukana! …. mutta yllätys! leirijakso jatkuu pikaisesti lue lisää..

VARKKALEIRI ISOHIEKASSA 21-23.9 yhteistyössä Multian, Toivakan  Ja Mänttä-Vilppulan seurakuntien kanssa. Leiri 3-6 lk:n tytöille ja pojille.

Leirimaksu 25 € ja sama kaikille majoitutpa sisällä (pienimmät uudella puolella ja vanhimmat vanhoissa majoitushuoneissa) tai pihaan pystytettävissä joukkueteltoissa jotka tarvittaessa pidetään lämpöisenä kamiinan avulla. Ruokailu normaalisti ruokalassa emäntien valmistamilla aterioilla. Ohjelmaa  ehkä jopa 100 leiriläisen kera : geokätköilyä,jousiammuntaaa, pakohuone ongelmointia, askartelua, näytelmiä, raamishetkiä, melontaa ja vielä jotain muuta… MUTTA Ilmoittaudu pian Keuruun seurakunnasta mahtuu mukaan 35 leiriläistä .

ILMOITTAUDU TÄSTÄ