Kerhoinfo

Tervetuloa seurakunnan kokkikerhoon!

Tervetuloa kerhoon!

Kerho kokoontuu joka viikko samaan aikaan. Ole paikalla n. 5 min ennen kerhon alkua jos mahdollista. Mikäli sairauden tai muun äkillisen syyn vuoksi kerho on peruttava ilmoitan siitä sähköpostilla tämän vuoksi mikäli lapsi on tullut kerhoon ilman ennakkoilmoittautumista ilmoita hänet osoitteessa kokkikerhot/ ilmoittaudu tästä.

Mikäli kerho jo samana päivänä pyrin ilmoittamaan myös opettajalle kouluun– tästö syystä kerään kerholaisilta luokkatiedot vihkooni.

Poikkeuksia ovat syksyn aikana !

• syysloma jolloin ei kerhoa.
  • syysloman jälkeinen viikko ei myöskään kerhoa

Kokkikerhot päättyvät 3.12 alkavalla viikolla

Kerhon aikana saatamme olla sään salliessa ulkona paistamisen aikana, joten varustaudu ulkovaattein vaikka tulisitkin autolla pihaan.

Leivonnaiset pakataan kotiin mukaan ja mikäli ohje unohtuu sen löytää seurakunnan nettisivuilta kokkikerhojen alta. www. keuruunseurakunta.fi. sinne laitan myös jos joitain muutoksia ilmenee.

Kerhoon ei tarvita puhelimia, jos sellainen on kerholaisella mukana hän on itse siitä vastuussa, muuten kerholaisilla on tapaturmavakuutus seurakunnan puolesta kerhoaikana.

Jos kerhossa ilmaantuu kiusaamista tai jotain muuta mistä haluat keskustella laita postia tai soita : kirsti.makinen@evl.fi / 044-7949701 mieluiten aamupäivällä ennen klo:14.00 tai illalla 19.00 jälkeen. Kerhossa, joissa olen joka päivä tuon välisen ajan ei ole aikaa jutella pidempään.

Kerhoon voit ottaa oman essun ja sisätossut sekä rasian jossa leivonnaiset on helpompi kuljettaa jos lapsi matkaa kotiin esim. polkupyörällä.

Mukavaa kerhosyksyä meille kaikille! t. Kirsti ja kerhonohjaajat