Kerhoinfo

Tervetuloa seurakunnan kokkikerhoon!

Kerhokausi on päässyt mukavaan alkuun. Laitoin joitain asioita, joita toivon teidän ehtivän kotona katsastaa.

Ma 1-6 kerho, ti 1-2 kerho ja to 1-3 kerho ovat täynnä. Muutamille varalla oleville yritän järjestää tilaa seuraavin keinoin. 3-4 lk tytöille on tilaa ti klo:16.00-17.30 kerhossa ja 5-6 lk tytöille ma 15.14 – 16.45 kerhossa , mikäli aika sopii. Perustan kokeiluluontoisesti myös uuden ryhmän ma 25.9 alkaen joka on suunnattu 5-6 lk pojille ma klo:18.30 – 19.45. Toivon että näiden avulla saadaan kerhoja hieman pienemmiksi ja varalla olevatkin mukaan toimintaan. Lisätietoja Kirstiltä.

Kerho kokoontuu joka viikko samaan aikaan. Ole paikalla n. 5 min ennen kerhon alkua jos mahdollista. Mikäli sairauden tai muun äkillisen syyn vuoksi kerho on peruttava ilmoitan siitä sähköpostilla , mikäli sellainen on perheellä käytössä. Jos lapsesi on tullut kerhoon puhelinilmoituksella tai vain katsomaan mahtuuko mukaan, toivon että täytät tietolomakkeen osoitteessa keuruunseurakunta.fi /alakoululaiset/kokkikerhot. Ilmoittautumislinkki saattaa näyttää että kerho on täynnä mutta hyväksyy ”varapaikalle”, jonka kautta saan tiedot siirrettyä oikean lapsen kohtaan. Mikäli joudun perumaan kerhon joka on jo samana päivänä ilmoitan päivän ensimmäisten kerhojen kerholaisille sähköpostin lisäksi myös oppilaan opettajalle koululle –Tämän vuoksi kerään kerholaisilta myös luokkatiedot vihkooni.

Poikkeuksia ovat syksyn aikana !

• syysloma, jolloin ei kerhoa.
  • Torstain ryhmällä ei ole kerhoa 5.10 , Kirstin kurssipäivän vuoksi.
  • Maanantain ryhmillä ei ole kerhoa 20.11, tuolloin srk-keskuksessa kaikille perheille ilmainen ja avoin kranssin teko päivä. Voit tulla tekemään yhdessä lasten kanssa havukranssin jonka haastamme laittamaan pihaasi kynttilällä koristettuna itsenäisyyspäivänä 6.12 Suomi 100 kunniaksi. Siitä lisää infoa lähempänä.
  • Syyskauden viimeiset kerhot pidetään 11.12 alkavalla viikolla

Kerhon aikana olemme sään salliessa ulkona paistamisen aikana, joten varustaudu ulkovaattein vaikka tulisitkin autolla pihaan.

Leivonnaiset pakataan kotiin mukaan ja mikäli ohje unohtuu sen löytää seurakunnan nettisivuilta kokkikerhojen alta. www. keuruunseurakunta.fi. sinne pyrin laittamaan myös, jos joitain muutoksia ilmenee mm. tämä kirje löytyy sieltä.

Kerhoon ei tarvita puhelimia, jos sellainen on kerholaisella mukana hän on itse siitä vastuussa, kerholaiset itse on vakuutettuna tapaturmavakuutuksella seurakunnan puolesta kerhoaikana.

Jos kerhossa ilmaantuu kiusaamista tai jotain muuta mistä haluat keskustella laita postia tai soita : kirsti.makinen@evl.fi / 044-7949701        ( mieluiten aamupäivällä ennen klo:14.00 tai illalla 19.00 jälkeen. Kerhon aikana ei ole aikaa jutella pidempään.

Kerhoon voit ottaa oman essun ja sisätossut sekä rasian jossa leivonnaiset on helpompi kuljettaa, jos lapsi matkaa kotiin esim. polkupyörällä.

Mukavaa kerhosyksyä meille kaikille! t. Kirsti ja kerhonohjaajat

1. Tyttöjen sählyryhmissä hyvin tilaa kaikille liikkujilleJ

1-3 lk ke klo:14.30-15.45