Kerhoinfo

Tervetuloa seurakunnan kokkikerhoon!

Hyvää vuotta 2018 kaikille!

Kerhokausi jatkuu ma 15.1 alkavalla viikolla samoin ajoin kuin syksyllä lopettelimme. Ajat voi tarkistaa kerholistasta.

Useammassa kerhossa oli ylivilkkautta ja kovaa ääntä. Tiettyyn rajaan se kuuluu toimintaan mutta nyt selvästi osa muista kerholaisista kärsi siitä. Siksi uusi ryhmä aloittaa tiistaina 16.1 klo:17.45-19.15 srk-keskuksen takkahuoneella, tuohon ryhmään lapsia jotka kaipaavat ja kykenevät rauhalliseen toimintaan:) Ei tarvitse ilmoittautua riittää kun tulee paikalle! Tervetuloa mukaan entiset ja uudet kokkaajat – ryhmiä on lisätty joten mukaan mahtuu taas!

Kerho kokoontuu joka viikko samaan aikaan. Ole paikalla n. 5 min ennen kerhon alkua jos mahdollista. Mikäli sairauden tai muun äkillisen syyn vuoksi kerho on peruttava ilmoitan siitä sähköpostilla , mikäli sellainen on perheellä käytössä. Jos lapsesi on tullut kerhoon puhelinilmoituksella tai vain katsomaan mahtuuko mukaan, toivon että täytät tietolomakkeen osoitteessa keuruunseurakunta.fi /alakoululaiset/kokkikerhot. Ilmoittautumislinkki saattaa näyttää että kerho on täynnä mutta hyväksyy ”varapaikalle”, jonka kautta saan tiedot siirrettyä oikean lapsen kohtaan. Mikäli joudun perumaan kerhon joka on jo samana päivänä ilmoitan päivän ensimmäisten kerhojen kerholaisille sähköpostin lisäksi myös oppilaan opettajalle koululle –Tämän vuoksi kerään kerholaisilta myös luokkatiedot vihkooni.

Poikkeuksia kerhoaikoihin keväällä 2018 päivittyy viikon aikana !

• hiihtoloma, jolloin ei kerhoa.
  • hiljaisella viikolla ennen pääsiäistä 26-29.3 ei kokkikerhoja
  • kevätkauden viimeiset kerhot pidetään 9.4 alkavalla viikolla

Kerhon aikana olemme sään salliessa ulkona paistamisen aikana, joten varustaudu ulkovaattein vaikka tulisitkin autolla pihaan.

Leivonnaiset pakataan kotiin mukaan

Kerhoon ei tarvita puhelimia, jos sellainen on kerholaisella mukana hän on itse siitä vastuussa, kerholaiset itse on vakuutettuna tapaturmavakuutuksella seurakunnan puolesta kerhoaikana.

Jos kerhossa ilmaantuu kiusaamista tai jotain muuta mistä haluat keskustella laita postia tai soita : kirsti.makinen@evl.fi / 044-7949701        ( mieluiten aamupäivällä ennen klo:14.00 tai illalla 19.00 jälkeen. Kerhon aikana ei ole aikaa jutella pidempään.

Kerhoon voit ottaa oman essun ja sisätossut sekä rasian jossa leivonnaiset on helpompi kuljettaa, jos lapsi matkaa kotiin esim. polkupyörällä.

Mukavaa kerhosyksyä meille kaikille! t. Kirsti ja kerhonohjaajat

1. Tyttöjen sählyryhmissä hyvin tilaa kaikille liikkujilleJ

1-3 lk ke klo:14.30-15.45 jatkuu24.1