syksy 2019 ohjeet

 

SUKLAAIHMEET 70-90 KPL

250 GR        VOITA

1 ½ DL         SOKERIA

4 DL             FARIINISOKERIA

2                   MUNAA

2 TL              VANILJASOKERIA

7 DL             VEHNÄJAUHOJA

½ DL             KAAKAOJAUHETTA

¾ TL             HIENOA MERISUOLAA

1 TL              RUOKASOODAA

2 DL/150 GR                    SUKLAAROUHETTA

 

VALMISTUS:

1.VAAHDOTA PEHMEÄ VOI JA SOKERIT VAAHDOKSI

  1. LISÄÄ MUNAT YKSITELLEN VATKATEN
  2. YHDISTÄ KUIVAT AINEET JA SEKOITA TAIKINAAN
  3. NOSTELE PIKKULUSIKALLA PALOJA LEIVINPAPERILLE – JÄTÄ LEVIÄMISVARA!

5.PAISTA 175 ASTEEN UUNISSA N.12 MIN

© 2019 Keuruun Seurakunta