retkitoiminta Lamposaaressa

Kesällä 2018 vietettiin Kolme onnistunutta päivää – Kiitos osallistuneille ja erityisesti isäntäperheille!!

Jatkoa viritellään taas uuden kesän alkaessa, mutta sitä ennen vietämme vielä yhdessä syksyisen retkipäivän.

Lauantaina 29.9 .2018 klo:13.00-19.00 retkipäivä Lamposaareen, omat eväät , ilmainen venekuljetus tarvittaessa Nyyssänniemen asuntoalueen rannasta. Sauna, nuotio ja pientä puuhaa .

Keväällä kokeillaan taas erilaisia mahdollisuuksia käyttää Lamposaaren luontoa ja rakennuksia keuruulaisten perheiden ja myös muiden asukkaiden hyvinvoinniksi. Etsimme  perheitä tai aikuisia jotka haluavat tarjota mökkiolosuhteet muille keuruulaisille kerran viikossa. Ns.”isäntäperhe” toimii yhden ennalta sovitun illan aikana,( hakee avaimen jolla saa seurakunnan veneen käyttöönsä, lämmittää saunan ja siivoaa illalla / tai seuraavana aamupäivänä jäljet ja palauttaa avaimen )

Näin voisimme saada ensi kesänä saaren auki kerran viikossa kaikille halukkaille niin yksin eläville ja seuraa kaipaaville kuin lapsille vanhempineen/ isovanhempineen. Ota vinkistä vaari ja kysele lisää Kirstiltä p.044-7949701 / kirsti.makinen@evl.fi