retkitoiminta Lamposaaressa

Kesällä 2018 vietettiin Kolme onnistunutta päivää –

ja syksyllä yksi.

Kiitos osallistuneille ja erityisesti isäntäperheille!!

Jatkoa viritellään taas uuden kesän alkaessa,

mahdollisesti jo keväthankien aikaan – pysy ”kanavalla” . Tietoa lisätään tähän kun jotain tapahtuu:)

Koko ajan… Etsimme  perheitä tai aikuisia jotka haluavat tarjota mökkiolosuhteet muille keuruulaisille kerran viikossa. Ns.”isäntäperhe” toimii tulevana kesänä yhden ennalta sovitun illan aikana,( hakee avaimen jolla saa seurakunnan veneen käyttöönsä, lämmittää saunan ja siivoaa illalla / tai seuraavana aamupäivänä jäljet ja palauttaa avaimen )

Näin voimme saada taas ensi kesänä saaren auki kerran viikossa kaikille halukkaille niin yksin eläville ja seuraa kaipaaville kuin lapsille vanhempineen/ isovanhempineen. Ota vinkistä vaari ja kysele lisää Kirstiltä p.044-7949701 / kirsti.makinen@evl.fi