retkitoiminta Lamposaaressa

Kaksi onnistunutta päivää vietetty 7-8.6.2017 sekä lauantaina 16.9 – Kiitos osallistuneille!

Jatkoa seuraa vuoden aikana, kokeillaan erilaisia mahdollisuuksia käyttää Lamposaaren luontoa ja rakennuksia keuruulaisten perheiden ja myös muiden asukkaiden hyvinvoinniksi. Etsimme myös perheitä ensi kesäksi, jotka voisivat toimia ”isäntäperheenä” yhden ennalta sovitun illan aikana,( hakee avaimen jolla saa seurakunnan veneen käyttöönsä, lämmittää saunan ja siivoaa illalla / tai seuraavana aamupäivänä jäljet ja palauttaa avaimen )

Näin voisimme saada ensi kesänä saaren auki esim. kerran viikossa kaikille halukkaille niin yksin eläville ja seuraa kaipaaville kuin lapsille vanhempineen/ isovanhempineen. Ota vinkistä vaari ja kysele lisää Kirstiltä p.044-7949701 / kirsti.makinen@evl.fi.