retkitoiminta Lamposaaressa

Kesällä 2017 vietettiin Kaksi onnistunutta päivää – Kiitos osallistuneille!

Jatkoa viritellään nyt uuden kesän alkaessa, kokeillaan erilaisia mahdollisuuksia käyttää Lamposaaren luontoa ja rakennuksia keuruulaisten perheiden ja myös muiden asukkaiden hyvinvoinniksi. Etsimme  perheitä tai aikuisia jotka haluavat tarjota mökkiolosuhteet muille keuruulaisille kerran viikossa. Ns.”isäntäperhe” toimii yhden ennalta sovitun illan aikana,( hakee avaimen jolla saa seurakunnan veneen käyttöönsä, lämmittää saunan ja siivoaa illalla / tai seuraavana aamupäivänä jäljet ja palauttaa avaimen )

Näin voisimme saada ensi kesänä saaren auki kerran viikossa kaikille halukkaille niin yksin eläville ja seuraa kaipaaville kuin lapsille vanhempineen/ isovanhempineen. Ota vinkistä vaari ja kysele lisää Kirstiltä p.044-7949701 / kirsti.makinen@evl.fi TAI TULE PAIKALLE 15.5 KEURUUN SEURAKUNTAKESKUKSELLE TAKKAHUONEELLE KLO:18.00.