Rippikoulu

Rippikoulu toteutetaan Keuruun, Multian ja Petäjäveden seurakuntien kanssa yhdessä. Tänä vuonna rippikoulun käyvät 05-syntyneet.

Tunnelmia syksyn 2017 jatkikselta Isohiekasta 🙂

Rippikoululainen!

Tietoa vuoden 2020 rippikouluista.

Vuoden 2020 rippikouluryhmät työntekijätiimeineen

Hiihtolomarippikoulu 22.-29.2., konfirmaatio su 8.3. Keuruun kirkossa klo 10.
Pappi Merja Kaunismäki, nuorisotyönohjaaja Irja Kallio, kanttori Johanna Lemmetyinen.

Päiväkoulu Keuruun seurakuntakeskuksessa. Aikataulu tarkentuu lähiaikoina. Pappi Laura Laitinen, kanttori Jukka Kulju, diakoni Riikka Jussila.

Vaellusrippikoulu 1.-10.6., konfirmaatio la 13.6. Keuruun kirkossa klo 12. Pappi Ossi Poikonen, kanttori Heikki Koljonen, nuorisotyönohjaaja Kirsti Mäkinen. Info tästä

Isohiekka I 4.-11.6., konfirmaatio 14.6. Konfirmaation tarkempi aika ja paikka tarkentuu lähiaikoina. Pappi Seppo Viljasjärvi, kanttori Leena Giers-Koljonen, nuorisotyönohjaaja Päivi Lewis.

Isohiekka II heinäkuun lopulla tai elokuun alussa. Pappi Veikko Ahonen, nuorisotyöntekijä Mika Kivilahti, kanttori Johanna Lemmetyinen.

Isonen

Tulosta tästä (kaksipuoleisena) osallistujakortti

Keuruun seurakunnan rippileirit ovat savuttomia ja energiajuomat ovat kiellettyjä leireillä.

Muilta kuin Keuruun seurakunnan jäseniltä peritään kaksinkertainen leirimaksu.

Lisäinfoa: Päivi Lewis 0447949703

Rippikoulun paikallisuunnitelma