Avoimet virat ja toimet

Suntio-kiinteistönhoitaja

Suntio-kiinteistönhoitajan vakituinen työsopimussuhteinen toimi

Suntion tehtävät jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa Keuruun, Multian ja Petäjäveden seurakuntien alueella, joten oma auto on välttämätön. Suntio-kiinteistönhoitajan tehtäviä ovat lisäksi mm: kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitotyöt (sisältäen myös lumi-, hiekoitus- ja nurmenhoitotyöt), piha- ja hautausmaan hoito, haudan kaivuutyöt (koneella), koneiden ja laitteiden pienimuotoiset korjaus- ja huoltotyöt sekä puhtaanapitotyöt. Tehtävään sisältyy myös viikonloppu- ja iltatöitä sekä työskentelyä juhlapyhinä.

Kelpoisuusehtona on suntion tai kiinteistönhoitajan tutkinto tai muu soveltuva ammatillinen pätevyys. Hakijalta odotetaan kokemusta vastaavanlaisista töistä, kuten suntion tai kiinteistönhoitotöistä. Eduksi luetaan kokemus maansiirtotöistä ja tietotekniset taidot.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kehittävää työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävään valittavan on oltava konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Palkkaus KirVESTES vaativuusryhmän 401 mukaan. Työ alkaa 1.10.2020. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Keuruun seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimittaa seurakunnan kirkkoherranvirastoon viimeistään 30.6.2020 klo 12.00 osoitteeseen Kippavuorentie 7, 42700 Keuruu tai sähköpostilla keuruu.seurakunta@evl.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat kirkkoherra Ossi Poikonen p.044 7949 706 tai talouspäällikkö Kirsi Pekonen p. 044 323 8876, juhannuksen jälkeen seurakuntapuutarhuri Tuula Niemelä, p. 044 7949 711.