Hautausmaat

Keuruun hautausmaa

Seurakunnan päähautausmaa sijaitsee Keuruun keskustasta etelään (Mänttä) lähtevän valtatien nro 58 välittömässä läheisyydessä. Hautausmaa on kooltaan noin 7 hehtaaria ja sen kalmistoista on saanut viimeisen leposijansa yli 10 000 vainajaa. Siunaustilaisuudet toimitetaan arkkitehti Erkko Virkkusen suunnittelemassa vuonna 1964 valmistuneessa siunauskappelissa.Kappeliin mahtuu yli160 hautajaisvierasta.

Vanhan kirkon puisto, Keuruu

Keuruun vanha hautausmaa sijaitsee vanhan kirkon kiviaidan rajaamassa kirkkopihassa. Puistossa ovat myös Keuruun sankarihaudat. Hautauksia toimitetaan ainoastaan vanhoihin sukuhautoihin.

Haapamäen hautausmaa

Haapamäen kirkon eteläpuolella oleva hautausmaa sankarihautoineen ja vanha siunauskappeli vuodelta 1932 ovat samalla ”lahjakankaalla” kirkon kanssa. Kirkko sijaitsee Haapamäeltä etelän suuntaan (Ruovesi) menevän tien varressa. Ratamestari Heinonen puolisoineen lahjoitti alueen seurakunnalle vuonna 1931. Nykyään siunaukset toimitetaan kirkossa ja kappeli toimii ruumishuoneena.

Koipikankaan hautausmaa, Pihlajavesi

Pihlajaveden hautausmaa sijaitsee seurakuntatalon välittömässä läheisyydessä. Hautausmaalla ovat myös Pihlajaveden lukuisat sankarihaudat. Pieni paikkakunta antoi raskaan uhrin maamme vapauden hintana. Koskettavan kauniiseen siunauskappeliin mahtuu satakunta hautajaisvierasta.

Rekolan hautausmaa, Pihlajavesi

Pihlajaveden vanha hautausmaa sijaitsee Pihlajaveden uuden kirkon lähettyvillä. Hautausmaa on osittain metsän peitossa.