Leirikeskukset

Isohiekan leirikeskus

Isohiekan leirikeskuksen käytännölliset ja modernit tilat mahdollistavat ikimuistoiset hetket yksin tai yhdessä, pienellä porukalla tai suurella leiriväellä. Rajana on vain mielikuvitus!

Isohiekassa onnistuu

• leiri, n.45 henkilöä
  • iso kesäleiri, jopa 77 henkilöä
  • koulutustilaisuus, kahdessa opetustilassa, n. 25-50 henkilölle
  • perhejuhla tai tapahtuma, sisällä tai ulkona
  • saunailta tai kokous

Yleiskuvaus

Isohiekan perinteikkään leirikeskuksen kaunis luonto, erinomainen sijainti ja monipuoliset tilat mahdollistavat niin erikokoisten leirien, kurssien, koulutustilaisuuksien kuin juhlienkin järjestämisen Tonttia Isohiekasta löytyy 12 hehtaaria, rantaviivaa ja hiekkarantaa yhteensä kilometri.

Voit suurentaa kuvia klikkaamalla

Tilat

Luotsi – Päärakennus

Tilavasta päärakennuksesta löytyy opiskelu- ja juhlatilat vähän isommallekin ryhmälle. Suurtalouskeittiön henkilökunta pitää tarvittaessa huolen, että saat henkisen ravinnon lisäksi myös kunnon ateriat!

Loisto ja Viitta – majoitusrakennukset

Vuoden 2000 keväällä valmistuneet tilavat ja monikäyttöiset majoitusrakennukset Loisto ja Viitta tarjoavat erinomaisten yöpymistilojen lisäksi tilaa yhteiseen oleskeluun sekä mm. pienimuotoiseen ruoanlaittoon. Tilojen suunnittelussa on huomioitu vanhukset ja liikuntarajoitteiset.

Majakka – vanha majoitusrakennus

Vanhasta majoitusrakennuksesta löytyy vuoden 2002 alussa täysin uudelleenrakennetut kappeli ja luokkahuone. Luokkahuoneen tiloihin mahtuu suurempikin ryhmä pitämään koulutustilaisuutta tai oppituntia. Hyvät tilat ja asianmukaiset opetusvälineet mahdollistavat tehokkaan opiskelun. Kappelin rauhallisuudessa voit saada vastapainoa leirielämälle ; Kappeli on oiva paikka hiljentymiseen, yksin tai yhdessä, luonnon äärellä. Myös kirkonmenojen pito onnistuu! Rakennuksessa on neljä kuuden hengen majoitushuonetta.

Kummeli – rantasauna

Onko mitään mukavampaa, kuin pehmeät löylyt ja pulahdus järveen opiskelun tai kuntoilun päätteeksi? Isohiekan rantasaunalla uimisen ja saunomisen lisäksi onnistuu erinomaisesti illanvietto takkahuoneella. Takkahuoneesta löytyy runsaan oleskelutilan ja takan lisäksi pienkeittiö, joka on vapaasti käytettävissä

Leirisaari

Pihlajaveden Leirisaari sijaitsee Erämaakirkon seudulla. Paikka on noin hehtaarin kokoinen Pihlajaveden saari, joka on yhdistetty mantereeseen sillalla. Leirisaaresta löytyvät lähinnä kesäkäyttöön soveltuvat tilat. Petipaikkoja 30-35 hengelle.

Rakennukset

• Ruokala/luokkarakennus
  • majoitusrakennus
  • rantasauna ja grillikatos
  • Puuliiteri ja ulkokäymälät

Leirisaaressa onnistuvat leirit, juhlat ja tapahtumat. Erämaakirkon läheisyys (n.1 km) avaa omat mahdollisuutensa.

Yleiskuvaus

Leirikeskus sijaitsee saaressa Pihlajaveden rannalla. Saareen on ajotie.

Tilat

Päärakennus

Ruokasali/luokka 40 hengelle. Laitoskeittiö.

Majoitusrakennus     –     kolme kahden hengen huonetta, 14 ja 16 hengen majitushuoneet, joissa loosheilla erotetut tilat ja kerrosvuoteet.

Sauna    –     Puulämmitteinen sauna, pesuhuoneessa kaksi suihkua. Takkahuone.

Puucee     –    lähes perinteinen: naisten ja miesten puoli, käsienpesualtaat, alapesusuihku, lämmin ja kylmä vesi. Koneellinen tuuletus.