Toivon tiistai-ilta

Mitä rakkaus on?

”Mitä rakkaus on? Sitä kauan hain. Hetkenkö huumaa, valhettako vain?” Näillä sanoilla Pekka Simojoki sanoittaa laulua rakkaudesta. Laulu alkaa sanoin: ”Niin monet laulut rakkaudesta, ovat taivaan tuuliin haihtuneet. Ja tuhannesta lupauksesta, ovat jäljellä vain kyyneleet”. Monet meistä etsivät rakkautta, mutta ovat pettyneet siihen löytämättä vastausta sydämensä syvimpään kaipaukseen.

Toivon Tiistaissa Keuruun kirkossa nojaudutaan laulujen, rukouksen ja sanan äärellä sydämemme syvimmän kaipauksen lähteille ja kysellään: ”Mitä rakkaus on, rakkaus ikuinen?”

Ilta rististä, läheisestä yhteydestä Jumalaan ja seurakuntaan Keuruun kirkossa tiistaina 13.10.2020 klo 18–19.

Hanna-Kaisa Rahikainen

Syksyisen järvimaiseman edessä tyhjä puistonpenkki. Järvellä joutsen pariskunta poikasineen.

”Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikanaan,
myös ikuisuuden hän on pannut heidän
sydämeensä.” (Saarnaajan kirja 3:11).