Diakoniatyö

Diakoniatyö – Auttaa, palvelee, lähimmäisen asialla.

Vilho Mäkinen puh. 040 – 7700161
Anneli Ruukki puh. 044 – 7949 724
Päivi Lewis puh. 044 – 7949703
Irja Kallio  puh. 044 – 7949720  Haapamäki/Pihlajavesi

Aineellista apua voidaan antaa yllättävissä elämäntilanteissa. Yhteistyötä tehdään eri auttamistahojen kanssa asiakkaan luvalla. Kerhot, retket ja leirit ovat diakoniatyön säännöllistä toimintaa. Diakoniatyöntekijät tekevät myös kotikäyntejä.

DIAKONIAVASTAANOTTO on suljettu toistaiseksi kirkkohallituksen ohjeen mukaan.
Olemme tavoitettavissa puhelimitse ti – to klo 9 – 12. Joku ylläolevista numeroita vastaa.

Diakoniavastaanotto ilman ajanvarausta Huom! Muuttunut aika ja paikka.

Kippavuorentie 7, tiistai ja torstai klo 13-15. Poikkeukset mahdollisia.

Haapamäen kirkolla päivystys noin kaksi kertaa kuukaudessa, katso Haapamäen sivulta päivät. Muuten sovittaessa. Soita 0447949720.

Ongelmia lähisuhteissa? Keuruun seurakunnassa toimii Jyväskylän perheasian neuvottelukeskuksen sivutoimipiste. Voit varata ajan Keuruulle Perheasiain neuvottelukeskuksesta puh. 044 7747052  ( pääsääntöisesti ti, ke, pe klo 12-14.30). Keuruulaisia palvelee perheneuvoja Pasi Lampinen.

Perheasiain neuvottelukeskuksen perustehtävänä on auttaa kristilliseltä pohjalta toimien keskusteluavun ja terapian keinoin aikuisväestöön kuuluvia henkilöitä lähi- ja ihmissuhteiden ongelmissa ja elämän kriisitilanteissa sekä antaa työnohjausta ja koulutusta perheiden kanssa tekemisiin joutuvien ammattiryhmien työntekijöille. Palvelut ovat maksuttomia. Perheneuvojilla on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Perheneuvonnan asiakkaaksi voit hakeutua vaikka et kuuluisi ev.lut. kirkkoon.

Kaipaatko kuuntelijaa? Kirkon keskusteluapu on sinua varten. Puhu, se auttaa. Klikkaa! (myös chat)