Diakoniatyö

Diakoniatyö – Auttaa, palvelee, lähimmäisen asialla.

Yhteystiedot

Vilho Mäkinen puh. 040 – 7700161
Anneli Ruukki puh. 044 – 7949 724
Päivi Lewis puh. 044 – 7949703
Irja Kallio  puh. 044 – 7949720  Haapamäki/Pihlajavesi

Aineellista apua voidaan antaa yllättävissä elämäntilanteissa. Yhteistyötä tehdään eri auttamistahojen kanssa asiakkaan luvalla. Kerhot, retket ja leirit ovat diakoniatyön säännöllistä toimintaa. Diakoniatyöntekijät tekevät myös kotikäyntejä.

DIAKONIAPÄIVYSTYS ilman ajanvarausta Kippavuorentie 7, tiistai ja torstai klo 13-15. Poikkeukset mahdollisia.  Voit halutessasi sopia puhelimitse ajan myös muuhun ajankohtaan. Pidetään edelleen etäisyydet ja hygienia kunnossa. 29.4. diakoniapäivystys vain klo 14-15

 

Koronan vuoksi diakoniapäivystyksessä odotusaula ei saa ruuhkautua. Voit odottaa myös ulkona. Jos ovi on suljettu, soita ovikelloa, tai sovi tapaaminen puhelimitse. Käytä kasvomaskia, jos mahdollista

 

 

Ongelmia lähisuhteissa? Keuruun seurakunnassa toimii Jyväskylän perheasian neuvottelukeskuksen sivutoimipiste. Voit varata ajan Keuruulle Perheasiain neuvottelukeskuksesta puh. 044 7747052  ( pääsääntöisesti ti, ke, pe klo 12-14.30). Keuruulaisia palvelee perheneuvoja Pasi Lampinen.

Perheasiain neuvottelukeskuksen perustehtävänä on auttaa kristilliseltä pohjalta toimien keskusteluavun ja terapian keinoin aikuisväestöön kuuluvia henkilöitä lähi- ja ihmissuhteiden ongelmissa ja elämän kriisitilanteissa sekä antaa työnohjausta ja koulutusta perheiden kanssa tekemisiin joutuvien ammattiryhmien työntekijöille. Palvelut ovat maksuttomia. Perheneuvojilla on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Perheneuvonnan asiakkaaksi voit hakeutua vaikka et kuuluisi ev.lut. kirkkoon.

 

Kaipaatko kuuntelijaa? Kirkon keskusteluapu on sinua varten. Puhu, se auttaa. Klikkaa! (myös chat)

 

 

 

© 2021 Keuruun Seurakunta