Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuukeräys on lähimmäisen rakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

Tuotosta 60% menee Kirkon Ulkomaanavun kautta kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun, 20% käytetään vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa ja 20% kirkon ja seurakuntien tekemään avustustyöhön.

Keräys järjestetään helmi-huhtikuussa, mutta keräyslupa on voimassa ympäri vuoden. Keräyksen suojelijana toimii tasavallan presidentti. www.yhteisvastuu.fi

Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräys pureutuu ikäihmisten taloudelliseen ahdinkoon

Eri syistä johtuva köyhyys koettelee ikäihmisiä Suomessa ja maailmalla. Monet vanhukset elävät taloudellisessa ja sosiaalisessa ahdingossa. Koronaepidemia on kurittanut entisestään juuri näitä kaikkein hauraimpia. Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä niin Suomessa kuin kehittyvien maiden kriisialueilla. Keräys alkaa 7.2.2021.

Lahjoita Mobilepaylla numerolla 22807

TAI klikkaa alla olevaa kuvaa 🙂