TAPAHTUMAT

Rovastikunnallinen lähetyspyhä 15.11.

Lähetyksen Rovastikunnallinen lähetyspyhä Laukaan kirkosta etänä 15.11. klo 10 sekä klo 13 https://www.youtube.com/channel/UCmxXWS_2DedVvnOVIHZyd5g

1) Afrikkalainen gospelmessu Laukaan kirkossa 15.11. klo 10

Suomalaisten gospelmessujen äiti vuodelta 1981 ja sen notkeat sävellykset sekä sanoitukset kutsuvat kaikkia yhteiseen messuun. Anna-Mari Kaskisen sanoitukset ja Pekka Simojoen sävellykset toimivat edelleen. Onhan messusta päätynyt Herra kädelläsi laulua aina virsikirjaan asti. Jumalanpalvelusta voi seurata  striimin välityksellä Laukaan seurakunnan YouTube-kanavalla.

Selebrantti: Hanna Laakso, Avustava pappi: Susanna Värre-Kierros, Kanttori: Hannu Tenkanen, Avustajat: Eija Kuitunen, Musiikkiryhmä: Asante – kuoro sekä Kaseshi Makena, Iiro Kontio ja Melik Turunen

3) Tanssiryhmä Xaris esiintyy Laukaan kirkossa 15.11. klo 13

Tanssiryhmä Xaris esiintyy Laukaan kirkossa 15..11. klo 13. Esitystä voi seurata  striimin välityksellä Laukaan seurakunnan YouTube-kanavalla.

Xaris Finland on Helsingissä toimiva kristillinen tanssiryhmä. Ryhmän tanssijat ovat suomalaisia tanssin ammattilaisia ja tanssinopettajia. Xaris Finland toimii yhteistyössä Suomen Lähetysseuran sekä kansainvälisen Creative Arts Europe -taidejärjestön kanssa. Monipuolisella ohjelmistollaan Xaris Finland esiintyy teattereissa, kirkoissa, kouluissa sekä erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomea.

JOULUMYYJÄISET JA PUURO 29.11. klo 11-13

Jumalanpalveluksen jälkeen Seurakuntakeskuksessa puuroa ja ostettavaa Lähetyksen hyväksi

Tervetuloa!