Lapset ja perheet

Lapsityö järjestää toimintaa alle kouluikäisille lapsille ja lapsiperheille.

Päiväkerho on lapsen iän huomioon ottavaa, kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa arkitoimintaa 3-6-vuotiaille lapsille. Ilmoittautuminen syksyn 2019 kerhoihin on päättynyt. Vapaita paikkoja voi kysyä lapityönohjaajalta

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho; hetki hiljentymiselle, yhdessäololle ja arjen jakamiselle.

Vauvakerho on perhekerho alle yksivuotiaalle vauvalle ja hänen vanhemmilleen.

Pyhäkoulu, lasten kirkkohetki,toteutetaan eri päiväkodeissa n. kerran kuukaudessa.

Seurakunta muistaa myös 3-vuotiaita syntymäpäiväkortilla sekä järjestää erilaisia lapsille ja perheille suunniteltuja tapahtumia ja perhekirkkoja.

Kysy lisää tai anna palautetta!

Verkossa löytyy lapsille soveltuvaa materiaalia osoitteessa lastenkirkko.fi  Kurkkaa ihmeessä!

Lapsityönohjaaja Leena Santaniemi, leena.santaniemi@evl.fi, p. 044-7949708

VALTAKUNNALLISEN POIKKEUSTILA VUOKSI KAIKKI TOIMINTA ON TAUOLLA AINAKIN 13.4. ASTI!

Soita seurakunnan päivystyspuhelimeen 044-7949704 (auki joka päivä klo 6-21) jos kaipaat apua.

Asiantuntijoiden neuvoja siitä,  miten asiaa voi käsitellä lasten kanssa löytyy ositteesta