Lapset ja perheet

Lapsityö järjestää toimintaa alle kouluikäisille lapsille ja lapsiperheille.

Päiväkerho on lapsen iän huomioon ottavaa, kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa arkitoimintaa 3-6-vuotiaille lapsille. Ilmoittautuminen syksyn 2021 kerhoihin on käynnissä.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho; hetki hiljentymiselle, yhdessäololle ja arjen jakamiselle.

Vauvakerho on perhekerho alle yksivuotiaalle vauvalle ja hänen vanhemmilleen.

Pyhäkoulu, lasten kirkkohetki, toteutetaan eri päiväkodeissa n. kerran kuukaudessa.

Seurakunta muistaa myös 3-vuotiaita syntymäpäiväkortilla sekä järjestää erilaisia lapsille ja perheille suunniteltuja tapahtumia ja perhekirkkoja.

Kysy lisää tai anna palautetta!

Verkossa löytyy lapsille soveltuvaa materiaalia osoitteessa lastenkirkko.fi  Kurkkaa ihmeessä!

Varhaiskasvatuksen ohjaaja Leena Santaniemi, leena.santaniemi@evl.fi, p. 044-7949708

Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin kerhoihin 1.5.-24.5.2021. Katso tarkemmin kohdasta päiväkerhot