PÄIVÄKERHOT

Ilmoittautuminen 1.-24.5.2021

Päiväkerho on kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa arkitoimintaa 3-5v. lapsille. Kerhot kokoontuvat kaksi tuntia kerrallaan, kerran tai pari viikossa lapsiryhmän iästä riippuen. Kerhoja on Keuruun seurakuntakeskuksessa, Haapamäen kirkolla ja Pohjoislahden koululla (yhteistyössä kaupungin kanssa)

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2021 PÄIVÄKERHOIHIN

Keuruun seurakunta tarjoaa 3-5 -vuotiaille lapsille päiväkerhoja, joiden lähtökohtana on kristillinen arvomaailma sekä lapsen kehityksen kokonaisvaltainen tukeminen. Mikäli haluat lapsesi syksyllä 2021 päiväkerhoon, on ilmoittautumisen aika nyt. Hakuaika 1.- 24.5.2021. Ilmoittautuminen tapahtuu  tästä  tai lastenohjaajilta saatavilla kaavakkeilla. Lapsen tulee olla täyttänyt 3v. vuoden loppuun mennessä.
Seurakunnan kerhotoiminta on maksutonta ja kerhoaikaan vaikuttaa sekä lapsen ikä että kerhopaikka.
Vastaamme mielellämme päiväkerhoja koskeviin tiedusteluihin:
Leena Santaniemi         varhaiskasvatuksen ohjaaja                  p. 044-7949708 /leena.santaniemi@evl.fi
Jaana Alamäki              lastenohjaaja                          p. 044-7949709 /jaana.alamaki@evl.fi
Kirsi Taponen                lastenohjaaja                          p. 044-7949721/kirsi.taponen@evl.fi