Nuoret

NUORTEN TOIMINTAA KEURUUN SEURAKUNNASSA:

Nuorten syysleiri Isohiekassa 18-20.9 Leirin hinta 20€ ilm tästä  9.9 mennessä.

NUORTEN OMA VAELLUS SYYSLOMALLA LAPPIIN HETTA-PALLAS REITILLE.

Ilmoittautuminen 18.9 mennessä TÄSTÄ, paikat 15 hlö täytetään varausjärjestyksessä.

Lähtö sunnuntaina 11.10  ( huom päivä muuttunut aiemmasta infosta!) Keuruun seurakuntakeskuksen pihasta ja paluu perjantain – lauantain välisenä yönä.

Matkan hinta 60€ sis. matkan,1 yön Vuontispirtin mökissä+ aamupalan sekä kotimatkan alkaessa saunan+ ruokailun. Yhteisen vaelluksen sekä yöpymiset varaus/autiotuvissa. Lähtijät hankkivat yhdessä vaelluksen ruuat sekä matkapäivien ruuat omakustanteisesti.

Kipparin nuoret

kipparin_nuoret

Kartta Kipparille

Nuorten toimintaa

Nuortenillat, isoskoulutus, wanhat isot, retket, leirit, konsertit ja erilaiset projektit.

Alakoululaisille järjestetään erilaisia kerhoja ja leirejä sekä tapahtumia.

Seurakunnan nuorisotyö toimii nuorten parhaaksi yhteistyössä muiden nuorisotyössä toimivien kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat mm. koulut, kaupungin nuorisopalvelut, sosiaalitoimi sekä 4H.

Tulosta tästä lomake Isoshakua varten

Tulosta tästä osallistujakortti leiriä varten.

Summer fun. Twelve hands form a circle over the sand. Useful to represent diversity, human nature, teamwork etc. There are male and female hands, different skin colours and ages. Ones have rings and one has a band aid.

Nuoret instagramissa