Nuoret

NUORTEN TOIMINTAA KEURUUN SEURAKUNNASSA:

Kipparin nuortenillat joka toinen keskiviikko klo:18.00-20.30.

Tammikuussa 2020 jatkuu: 22.1 klo:18-20.30 Kaverisynttärit; ohjelma ja tarjoilut teeman mukaan:)

Näistä illoista ei saa merkintää riparipassiin kun rippikoululaisten merkkien kerääminen alkaa. Tänä vuonna näin jotta sinulle joka haluat tulla nuorteniltaan omasta mielenkiinnosta jäisi enemmän mahdollisuuksia

Nuortenillat joista saa riparimerkinnän:  29.1 klo:18.00-20.30

Tervetuloa siis Wanhat nuoret ja tänä vuonna riparin käyneet – tehdään illoista meidän näköisemme – voit vaikuttaa tulemalla ja kommentoimalla. Illassa liikuntaa, keskustelua, sapuskaa (ehkä yhdessä tehtynä) musisointia sekä tietty yhteistä hiljentymistä.

Lisätietoja toiminnasta Tero Heikkilä p.044-7949722 Kirsti Mäkinen p.044-7949701

Yläkoulun sählykerhot kokoontuvat 20.1.2020 alkaen:

Tytöt 7-9 lk srk-talolla maanantaisin klo:18.00-19.30

Pojat 7-9 lk Yläkoulun salissa tiistaina klo:15.30-17.00

Pojat 9- lukio/ muut yhtä vanhat maanantaina klo: 15.30-17.00

Kerhonohjaajaksi – sytyke/ nuoritiimi koulutus 7-9 lk tytöille ja pojille;  menossa , lisää halukkaita taas syksyllä kun koulutus alkaa uudelleen.

Isoskoulutus – lisää tietoa myöhemmin/ Päivi Lewis p. 044-7949703

Musiikkimahdollisuuksista kysele lisää kanttori Johanna Lemmetyiseltä p.044-7949723/  tule kuoroon, uusi kuoro Ääniharava jossa riparilta tuttuja lauluja kokoontuu srk-talolla Keuruulla.

Kipparin nuoret

kipparin_nuoret

Kartta Kipparille

Nuorten toimintaa

Nuortenillat, isoskoulutus, wanhat isot, retket, leirit, konsertit ja erilaiset projektit.

Alakoululaisille järjestetään erilaisia kerhoja ja leirejä sekä tapahtumia.

Seurakunnan nuorisotyö toimii nuorten parhaaksi yhteistyössä muiden nuorisotyössä toimivien kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat mm. koulut, kaupungin nuorisopalvelut, sosiaalitoimi sekä 4H.

Tulosta tästä lomake Isoshakua varten

Tulosta tästä osallistujakortti leiriä varten.

Summer fun. Twelve hands form a circle over the sand. Useful to represent diversity, human nature, teamwork etc. There are male and female hands, different skin colours and ages. Ones have rings and one has a band aid.

Nuoret instagramissa