Nuoret

NUORTEN TOIMINTAA KEURUUN SEURAKUNNASSA:

Nuorten peli/olo/keskustelu/saunailtoja – eli sellainen ilta kun paíkallaoleva väki kaipaa järjestetään Isohiekassa alustavasti 2. Jos kiinnostusta aikoja voi löytyä lisääkin:) Paikalla sekä Mika Kivilahti että Kirsti Mäkinen.

Isohiekan leirikeskuksessa 26.6 sekä 8.7  klo 19.00- n.21.30

Ei tarvitse ilmoittautua – saunakamat mukaan muuta et tarvitse!

Kipparin nuoret

kipparin_nuoret

Kartta Kipparille

Nuorten toimintaa

Nuortenillat, isoskoulutus, wanhat isot, retket, leirit, konsertit ja erilaiset projektit.

Alakoululaisille järjestetään erilaisia kerhoja ja leirejä sekä tapahtumia.

Seurakunnan nuorisotyö toimii nuorten parhaaksi yhteistyössä muiden nuorisotyössä toimivien kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat mm. koulut, kaupungin nuorisopalvelut, sosiaalitoimi sekä 4H.

Tulosta tästä lomake Isoshakua varten

Tulosta tästä osallistujakortti leiriä varten.

Summer fun. Twelve hands form a circle over the sand. Useful to represent diversity, human nature, teamwork etc. There are male and female hands, different skin colours and ages. Ones have rings and one has a band aid.

Nuoret instagramissa