Alakoululaiset

Kerhotoimintaa alakoululaisille

koko maailmaa koskevan korona epidemian vuoksi myös seurakunnan kerho/leiritoiminta on peruttu toistaiseksi. Seuraamme tilannetta ja päivitämme tietoa sitä mukaa kuin päätöksiä tulevasta tulee. Siunattua kevättä – nyt on perheaika tärkeää!

Seurakuntakeskuksen ikkunassa on ikkunaperhekerho epidemian ajan. Ohjeet ikkunassa; eniten muutoksia löytänyt perhe palkitaan ja kaikki lapun palauttaneet palkitaan myös perhetapahtumassa, joka järjestetään kun epidemia on ohi.

Seurakunnassa päivystää päivystyspuhelin 044-7949704 joka päivä klo 9-18. Voit soittaa minkä asian vuoksi tahansa- yritämme olla avuksi ! 🙂

Kerhotoiminta on säännöllistä, ilmaista, ja avointa kaikille.  Kerhot toimivat syyskuun puolestavälistä huhtikuun puoliväliin.

Tietoa toiminnasta

Kirsti Mäkinen p.044-7949701/ kirsti.makinen@evl.fi

Haapamäen ja Pihlajaveden osalta katso ja kysele tarkemmin:

Irja Kallio p. 044-7949720/irja.kallio@evl.fi

HAAPAMÄEN KERHOTOIMINTA  PIHLAJAVEDEN KERHOTOIMINTA