Kerhoinfo

Tervetuloa seurakunnan kokkikerhoon!

Tervetuloa kerhoon!

Kerho kokoontuu joka viikko samaan aikaan. Ole paikalla n. 5 min ennen kerhon alkua jos mahdollista. Mikäli sairauden tai muun äkillisen syyn vuoksi kerho on peruttava ilmoitan siitä sähköpostilla.

Kerho ei kokoonnu koululaisten syyslomaviikolla. Jos lapsesi ei pääse kerhoon esim sairauden vuoksi, siitä ei tarvitse ilmoittaa. Mikäli hän ei tule kerhoon ollenkaan tai lopettaa kesken kauden, on siitä hyvä ilmoittaa, jotta voimme ottaa mahdollisesti varalla olevan lapsen mukaan.

Jos kerhossa esiintyy kiusaamista tai lapsesi kertoo jotain muuta mihin ehkä voimme vaikuttaa otathan rohkeasti yhteyttä esim. sähköpostin avulla. Iltapäivisin en usein pysty vastaamaan tai ainakaan puhumaan pitempiä puheluita, sillä olen jossain kerhossa joka päivä.

Kerhoon voi ottaa oman essun sekä sisätossut. Jos kerholainen tulee suoraan koulusta on syytä ottaa myös hieman terveellistä evästä. Karkkia ja kännyköitä emme tarvitse!

Terveisin Kirsti Mäkinen p.044-7949701/kirsti.makinen@evl.fi

kokkaillen kohti kevättäJ

Jatkamme kuten syksyllä joka toinen viikko suolaista ja joka toinen makeaa.

Muutamia poikkeuksia tulee, sillä kevät on kovin rikkonainen- laita siis tämä info talteen tai merkitse kerrat jolloin ei kokkista kalenteriin.

KOKKIKERHOA EI viikoilla

-6 ( 3-7.2) Kirsti ja lastenohjaajat koulutuksessa.

-tiistaina 11.2 ( koko seurakunnan työntekijöiden kokouspäivä)

– 9 ( 24-28.2) hiihtoloma

– 15 ( 6-9.4) ns. hiljainen viikko

– maanantaina 13.4 ( 2.pääsiäispäivä)