PERHEET

TOIMINTAA PERHEILLE

koko maailmaa koskevan corona pandemian vuoksi myös seurakunnan kerho/leiritoiminta on peruttu toistaiseksi. Seuraamme tilannetta ja päivitämme tietoa sitä mukaa kuin päätöksiä tulevasta tulee. Siunattua kevättä – nyt on perheaika tärkeää! Seurakuntakeskuksen ikkunassa on ikkunaperhekerho epidemian ajan. Ohjeet ikkunassa, eniten muutoksia huomannut perhe palkitaan ja kaikki paperin palauttaneet palkitaan perhetapahtumassa, joka järjestetään kun mahdollisuus.

• ILTAPERHEKERHO perheille joilla n. 10v ja sitä nuorempia lapsia.UUSI KOKEILU!

Kokoonnutaan n. kerran kuukaudessa torstaisin klo:17.30-19.30 Keuruun srk-keskuksella. Monenlaista yhdessäoloa musiikin, pelailun ja askartelun merkeissä. Saatavissa myös iltapala, pientä maksua vastaan.

Kevään ensimmäinen torstaina 16.1.2020 – tervetuloa!