Rippikoulu

Rippikoulu toteutetaan Keuruun, Multian ja Petäjäveden seurakuntien kanssa yhdessä. Tänä vuonna rippikoulun käyvät 05-syntyneet.

Tunnelmia syksyn 2017 jatkikselta Isohiekasta 🙂

Rippikoululainen!

Tietoa vuoden 2020 rippikouluista.

Vuoden 2020 rippikouluryhmät työntekijätiimeineen

Hiihtolomarippikoulu 22.-29.2., konfirmaatio su 8.3. Keuruun kirkossa klo 10.
Pappi Merja Kaunismäki, nuorisotyönohjaaja Irja Kallio, kanttori Johanna Lemmetyinen.

Päiväkoulu 1.-6.6. Keuruun seurakuntakeskuksessa, konfirmaatio 7.6. Keuruun kirkossa klo 10. Pappi Laura Laitinen, kanttori Jukka Kulju, diakoni Riikka Jussila.

Vaellusrippikoulu 1.-10.6., konfirmaatio la 13.6. Keuruun kirkossa klo 12. Pappi Ossi Poikonen, kanttori Heikki Koljonen, nuorisotyönohjaaja Kirsti Mäkinen.

Isohiekka I 4.-11.6., konfirmaatio 14.6. Petäjäveden kirkossa klo 10. Pappi Seppo Viljasjärvi, kanttori Leena Giers-Koljonen, nuorisotyönohjaaja Päivi Lewis.

Isohiekka II 22.-29.6., konfirmaatio su 5.7. Multian kirkossa klo 10. Pappi Veikko Ahonen, nuorisotyöntekijä Mika Kivilahti, kanttori Johanna Lemmetyinen.

Isonen

Tulosta tästä (kaksipuoleisena) osallistujakortti

Keuruun seurakunnan rippileirit ovat savuttomia ja energiajuomat ovat kiellettyjä leireillä.

Muilta kuin Keuruun seurakunnan jäseniltä peritään kaksinkertainen leirimaksu.

Lisäinfoa: Päivi Lewis 0447949703

Rippikoulun paikallisuunnitelma