Avoimet virat ja toimet

Kausityöntekijät 2021

Keuruun seurakunta palkkaa kausityöntekijöitä hautausmaille

Hakuaika päättyy 23.4.2021 klo 12.00.

Keuruun seurakunta hakee toukokuun alusta alkaviin erimittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin kokoaikaisia kausityöntekijöitä. Työtehtävään kuluu hauta- ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotyöt, mm., hoitohautojen hoitoa, haravointia, kukkapenkkien laittoa ja viheralueiden hoitoa. Työpaikat sijaitsevat pääasiassa Keuruulla ja Haapamäellä, mutta työntekijä on velvollinen työskentelemään myös muissa hautaustoimen alaisissa työpisteissä.

Työntekijältä odotamme hyvää fyysistä kuntoa ja innostusta ulkotyöhön. Erityisesti arvostamme ahkeraa ja toimeliasta otetta työhön sekä vastuuntuntoista ja aloitteellista suhtautumista työtehtäviin. Hautausmaalla työskentelevän tulee huomioida, että hautausmailla käy surutyötään tekeviä omaisia, ja että työntekijän käytöksen ja ulkoisen olemuksen tulee olla omaisia kunnioittavaa. Aiempi työkokemus tai alan koulutus ei ole välttämätön, mutta perehtyneisyys ja kiinnostus piha- ja puutarhatöitä kohtaan katsotaan eduksi. Joissakin työtehtävissä vaaditaan työntekijältä ajokorttia, koneenkäyttökokemusta ja konetuntemusta. Kaikkien valittavien tulee olla työsuhteen alkaessa 18 vuotta täyttäneitä.

Hautausmailla noudatetaan Kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta. Palkkaus on tehtäväkohtainen ja se määräytyy tehtävän vaativuuden mukaan. Työaika on 38h 15min viikossa.

Hakuaika 23.4.2021 klo 12.00 saakka. Hakemusten palautus: tuula.niemela@evl.fi tai Keuruun seurakunnan postilaatikkoon, Kippavuorentie 7.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

• seurakuntapuutarhuri Tuula Niemelä, tuula.niemela@evl.fi , p. 044 7949 711 ma – to 9.00 – 12.00