Myytäviä kohteita

Keuruun uusi pappila

Myytävänä Pappilanniemessä vuonna 1966 rakennettu arkkitehti Erkko Virkkusen suunnittelema ns. Keuruun uusi pappila, joka on 1960-luvun arkkitehtuurin ihanteita edustava rakennus ja harvoja ajanjaksona rakennettuja pappilarakennuksia. Rakennus sijoittuu vanhan pappilarakennuksen viereen Lapinsalmen sillan läheisyyteen. Rakennus on tasakattoinen, ajalle tyypilliseen tapaan matalalle perustalle rakennettu ja vaakasuuntaisia, matalahkoja linjoja korostava. Rakennuksen keskeisiä ulkoasuun vaikuttavia yksityiskohtia on rannan puolelle tehty ensimmäisen kerroksen maanvarainen patioratkaisu. Talon asuinpinta-ala on noin 218 m2 ja kokonaispinta-ala 295 m2. Kiinteistö on tällä hetkellä vuokrattu.

Kiinteistö myydään määräalana kirjallisten tarjousten perusteella. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Kiinnostuneille järjestetään yksityisesittely erikseen sovittavana aikana.

Lisätietoja ja esittelypyynnöt: keuruu.seurakunta@evl.fi